Waar kan ik bestellen?

Webshop

Op deze website http://www.bildtmunt.nl is er een uitgebreid assortiment aan producten te koop! Neem gerust even een kijkje of er wat voor u tussen zit!

Marktplaats

Op Marktplaats hebben wij naast de webshop ook regelmatig producten online staan. Soms ook op bieding. U kan ons altijd volgen op marktplaats voor alle updates omtrent nieuwe advertenties!

Catawiki

Op Catawiki zullen wij regelmatig partijen of series munten online zetten op veilingbasis. Let op. Over Catawiki veilingen worden wel 9% commissieopslag gerekend. 

eBay

Op eBay zullen wij ook regelmatig advertenties online zetten op veilingbasis en op vaste prijs. Dit media zullen wij voornamelijk benutten voor de buitenlandse markt. U kunt ons hier ook volgen!

Facebook verkoopgroep

Op Facebook hebben wij een verkoopgroep waar wij regelmatig advertenties opzetten. Ook zullen er, zowel op de hoofdpagina en de verkooppagina leuke aanbiedingen en nieuwtjes volgen. Volg ons vooral voor leuke aanbiedingen!

E-Mail

Mocht u een product niet kunnen vinden of heeft u een verzoek voor een hele serie aan munten dan kan u altijd contact opnemen via de e-mail. Hierin kunnen we samen tot een leuke prijs komen mocht u een grotere hoeveelheid producten willen kopen!