Herroepingsrecht

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Misschien omdat het product toch niet bevalt of een andere rede waardoor u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook mag zijn, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Enkel de kosten voor de retourzending van u naar Bildtmunt zijn voor eigen rekening. De kosten voor een retourzending kunnen variëren, afhankelijk van de waarde/grootte van de bestelling die de u retour wil sturen. Bildtmunt adviseert de retourzending minimaal te retourneren met een track and trace code, zodat u altijd bewijs heeft van uw verzending.

 

Indicatie verzendkosten via PostNL: een zending met track and trace code die door de brievenbus past bedraagt €4,50. Een standaard pakket €6,95 of een aangetekend pakket €8,95. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van deze of een andere vervoerder.

 

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren - indien redelijkerwijze mogelijk - in originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u vóór retourzending eerst contact op te nemen met Bildtmunt via: bildtmunt@gmail.com of andere contactmogelijkheden. Bildtmunt zal vervolgens het aan u verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product en/of de verpakking bij ontvangst meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan Bildtmunt deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij retour goed en stevig verpakt is.

We proberen het op een zo'n goed mogelijk manier op te lossen. Service staat voor ons voorop

 

Het herroepingsrecht geldt niet voor producten die erg in prijs fluctueren. Denk hierbij aan goud. Op deze producten vervalt het herroepingsrecht.